Black Week 2021

Velkommen til Black Friday og Black Week hos JMBryg

Hos JMBryg ApS kan du opleve et fantastisk univers af alt inden for øl, cider og vin, hvor du altid kan vælge imellem et hav af gode råvarer og kvalitetsprodukter. I den forlængelse ved vi, at julehandlen er i gang, så derfor vil vi hos JMBryg sørge for, at du får en masse gode tilbud, når du skal handle ind på Black Friday. 

Uanset om du er på jagt efter kvalitetsalkohol, eller om du vil imponere din gæster og lave det hele fra bunden, så kan vi heldigvis hjælpe dig godt på vej. Vi tilbyder nemlig alt inden for færdiglavet øl, gode råvarer samt udstyr til hjemmebrygning af øl, cider og vin, hvor det brede udvalg gør selve oplevelsen meget bedre og sjovere. Med andre ord kan du altså finde netop det, som du har behov for – og endda til en rigtig skarp pris. 

Hvis det lyder som noget for dig, kan du med fordel tage et mere dybdegående kig på vores kategorier øverst på siden og finde dine favoritter, hvad end du leder efter noget til dig selv, eller den perfekte gave til en, du holder af.

Black week tilbud

 • Tilbud

  OMEGA British Ale I – OYL-006

  40,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  OMEGA Hefeweizen Ale I – OYL-021

  45,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  OMEGA Gulo Ale – OYL-501

  45,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  OMEGA Saisonsteins monster – OYL-500

  45,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  OMEGA Belgian Saison II – OYL-042

  45,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  OMEGA Scottish Ale OYL-015

  45,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Lemondrop 2020 Alpha 5,5% 100g

  40,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Tilbud

  Brewzilla 65 Gen.3.1.1 med sparger og chiller inkl. levering

  6.450,00 DKK
  Tilføj til kurv

skarpe tilbud på vores mest populære produkter hele ugen!

Hos JMBryg ApS er vi altid glade, når vores kunder er tilfredse med vores produkter. Derudover ønsker vi hos JMBryg også, at vores kunder kan shoppe med god samvittighed. Vi kommer derfor løbende til, at offentliggøre flere og flere skarpe tilbud, der løber hele ugen. Hold dig derfor ikke tilbage, men gør dig et ualmindeligt godt køb. Vidste du, at vi leverer varer ud til hele landet, og du kan modtage din bestilling i løbet af 2-4 hverdage? 

Er du det mindste i tvivl eller har spørgsmål til vores sortiment, kan du altid kontakte os på kontakt@jmbryg.dk, og vi vil sidde klar til at hjælpe og rådgive dig bedst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen til shopping på Black Friday.

Søg efter en vare her